Salong S&M

ble etablert i 2013, og ligger i hjertet av Oslo sentrum. Vi er en skjønnhetssalong som gjør alt innen neglepleie, vipper, bryn, voksing og permanent make-up. Vårt fokus er høy kvalitet, gode resultater og bra kundeservice hele veien. Våre kunder skal føle seg ivaretatt og komfortable i en avslappet atmosfære. Vi er et team jenter, hvor alle er fagutdannet og godt skolert på våre felt.

Seniortekniker & Deleier

Solveig

Solveig er vippetekniker og negletekniker. Hun er også S´en i S&M og har også drevet salongen fra 2013. Solveig gjør alt innen negler, vipper, voks og bryn. Hun arbeider med akryl, gelé og gelélakk.

Seniortekniker & Deleier

Marianne

Marianne V er utdannet negletekniker. Hun er også M´en i S&M og har drevet salongen siden 2013. Marianne gjør alt innen negler, voksing, vipper og bryn. Hun arbeider med akryl og gelélakk.

Seniortekniker

Aili

Aili er utdannet på Negleakademiet og har jobbet som negledesigner siden 2017. Aili jobber med gelé og gelélakk. Aili er en ekspert på dekor, og det er ingen design hun ikke mestrer.

Vippetekniker / Tekniker Pluss

Anniken

Anniken er utdannet vippetekniker og makeup artist. Hun gjør alt innen vipper og bryn, og arbeider med akryl og gelélakk.

Tekniker Pluss

Miriam

Miriam er utdannet på Negleakademiet, og jobber med gelé og gelélakk. Miriam er naturtalent som er detaljeorientert, og tar alle utfordringer på strak arm.

Vippetekniker / Tekniker Pluss

Henriette

Henriette er vårt seneste tilskudd til teamet, men er definitivt ikke ny i bransjen. Henriette har jobbet over 7 år som skjønnhetsterapeut i Ålesund, og er en ekspert på alt innen vipper, bryn og voksing. I tillegg er hun også dyktig på negler. Henriette jobber med gelé og gelélakk.