Kursvilkår / Garanti / Avbestilling

Salong S&M AS // kursavdeling

Salong S&M Academy AS er et akademi som tilbyr ulike kurs innen skjønnhet og velvære.

 

Bestilling / ordre
Når du gjennomfører din bestilling på vår nettside blir din bestilling og ditt kjøp sendt til oss. Deretter registrerer vi dette i våre systemer. Kurset må være betalt i sin helhet før kursdato.

 

Priser
Priser er oppgitt i norske kroner (NOK). Det er ikke MVA på kurs og utdanning, og derfor er ikke mva. med i fakturaen. Alle ordrer vil bli fakturert.

Salong S&M AS reserverer seg mot feil som kan oppstå i beskrivelser og oppgitt pris for produkter på nettsiden/priskatalog.

 

Varene
Salong S&M AS gjør sitt beste for å beskrive tjenestene, både med tanke på timeplan og informasjon rundt kurset. Salong S&M AS kan imidlertid ikke garantere at det ikke vil kunne forekomme mindre avvik eller at bildene gir eksakt fremstilling.

Det er også lov å ombestemme seg, vi har derfor åpent kjøp i 14 dager. Les mer om retur under.

 

Reklamasjon/Angrerett
Du har rett til å angre ditt kjøp ila. 14 dager etter din bestilling har blitt lagt inn på vår nettside. Ved benyttelse av angreretten kan du kreve å få tilbakebetalt kursavgiften dersom den er betalt.

Dersom du skal ta i bruk angreretten må du laste ned angrerettskjema og skrive inn informasjon og underskrift og sende til oss via e-post: post@sandm.no

Dersom du angrer og ikke bruker angrerettskjema vil du fortsette å motta gebyr, inkasso og purring.

 
Dersom det har gått mer enn 14 dager etter du gjennomførte kjøp/ bestilling av kurs på vår nettside har du ikke lenger retten til å få penger tilbake. Du vil derimot få et Gavekort med beløpet som er betalt for kurset eller velge et annet kurs og betale et evt. mellomlegg.

Denne vil ha 1 års varighet og registreres i ditt kundekort digitalt i våre systemer.

Dersom forhold utenfor partenes kontroll (force majeure) gjør kurs blir urimelig tyngende eller umulig å gjennomføre, kan eleven skriftlig søke om å få melde seg ut av kurset eller studiet, også etter angrerettens utløp.

Utmeldingen må dokumenteres med legeerklæring eller annen relevant dokumentasjon som bekrefter at gjennomføring er urimelig tyngende eller umuliggjort. På grunnlag av denne dokumentasjonen avgjør Salong S&M AS AS om det foreligger tilstrekkelig utmeldingsgrunn. Beløpet av kurs vil da bli tilbakebetalt. Det må da sendes dokumentasjon /legeerklæring sammen med fullt navn, adresse, telefon nr og kontonr man ønsker refundert pengene til.

Dersom denne ikke brukes innen 1 ar̊ vil den ikke lenger være gyldig

 

Garanti
Vi kan garantere at kurset du kjøper hos oss vil leveres i sin helhet. Dersom det skulle forekomme noe som gjør at kurset ikke kan holdes som for eksempel, sykdom osv. som har gjort at vi har måtte avlyse så sørger vi for at du vil kunne ta ditt kurs ved første anledning eller så setter vi opp et kurs slik at du innen 4 måneder skal ha gjennomført ditt kurs som du har betalt for.

Vi minner om at vi har policy om at det må være minst 4 deltagere på kurs for at denne blir gjennomført. Dersom det blir avlyst grunnet manglende deltagere vil vi melde deg på neste kurs som går eller sette opp alternativt kurs for deg.

Dersom du er påmeldt et kurs og ønsker å bytte dato dersom det av en grunn ikke skulle passe kan du fritt bytte dato på kursene ut fra datoene som er satt opp. Bytte er kostnadsfritt

 

Personvern og bruk av Informasjonskapsler / Cookies

Ved å handle på Salong S&M AS aksepterer du også vår personvernerklæring og bruk av Informasjonskapsler / Cookies.

Med Vennlig Hilsen S&M Academy

Salong S&M AS

Salong S&M AS Tollbugata 11 inngang Dronningensgate Telefon:22426700