What to choose?

Kunstige negler  

Vi tilbyr akryl og gelé i ønsket farge, lengde og fasong. Akryl støpes og tørker på ca. 1 minutt i luft, mens gele er i en mer flytende konsistens og må inn i en UV lampe for å herde. Holdbarheten er like god for begge produkter. Du kan få enkle negler i naturlige farger, glitter, sterke farger, mandelformet, runde, firkantet, lange og korte etter ønske. Vi gjør vårt beste for at du får akkurat de neglene du ønsker deg, samt gi inspirasjon til hvor mye spennende som finnes på markedet. Vi bruker i hovedsak produkter fra Harmony, samt EZ-flow og enkelte andre merker.

Gelish

Gelish er en permanent lakk med varighet i opptil 21 dager. Materialet er en hybridlakk som er en blanding av gele og neglelakk. Denne lakken tørker i UV lampe slik som gele, og lakken er derfor helt tørr i det du forlater salongen. Vi tilbyr alt fra helt blank gelish som gir en fullstendig naturlig look, til svake og sterke farger samt fransk i de fargene du måtte ønske. Gelish er like fint på tær som hender. Vi har valgt å bruke Gelish sin hybridlakk ettersom de vinner de fleste blindtester og har absolutt flest farger på markedet, i stedet for andre merker som f.eks. Shellac.

Neglpleie

Om du kun ønsker å pleie hender og føtter tilbyr vi enkel manicure/pedicure hvor vi renser neglene, fjerner cuticle og polerer neglene samt gir fuktighet.

Spa

Spabehandlingene våre er også for hender og føtter. Her får du manicure/pedicure med vannbad, scrub, fuktighetsmaske, massasje og parafinvoks etter ønske. Parafinvoks anbefales på det sterkeste. De fleste produkter vi bruker er fra TL Spa Design, og parafinvoks fra Clean and Easy.

Voksing

Hos oss kan du vokse alle deler av kroppen. Om det er ansikt, overleppe, bryn, ben, armer, bikini, brazilian eller annet. Vi bruker Clean and Easy Hot wax og Hard wax etter ønske.
Varm voks rulles på med rollerhead eller smøres på med spatel, så dekkes den med strips før fjerning. Denne metoden er rask og effektiv, passer meget godt på armer ben, rygg og mage ettersom den er rask på større områder.
Hardvoks gjøres kun med spatel og på mindre sensitive områder som bikini/brazilian og under armer. Denne voksen stivner på huden så fjernes den ved direkte å dra i voksen.
Hardvoksen får også med seg de mindre hårene som ofte vokser på disse områdene.

Vi har 18 års aldersgrense på Brazilian, og utfører dette kun på kvinner  

Vippe Extensions

Vippe Extensions er forlengelse av hver single vipp man har. Det er en utmerket måte å få perfekte vifteformete vipper på begge øynene, og man slipper mascara. Det tar ca. 90-120 min å legge et fullt sett med vipper, dette kommer noe ann på hvor mange vipper kunden har ettersom hver eneste vipp skal forlenges.
Dette er en behagelig behandling hvor du nesten ikke merker at vippene blir limt på. Man separerer en og en vipp og limer på en syntetisk vipp som følger den naturlige vippens form. Her kan man velge samme lengde kun for å få fylde, eller opptil 1/3 forlengelse av sine egne vipper. Vi tilbyr også volumvipper, (3D-vipper), der man legger flere tynne vipper for et mer naturlig volum, i stedet for én enkel kunstig vipp.

Vippeløft

Vippeløft er en behandling for deg som ønsker å fremheve dine naturlige vipper, men som ikke ønsker dem like synlige som vippe extensions. I denne behandlingen benytter vi en form til å gi vippene et permanent, og skaper en naturlig bøy ut i fra lengden på dine vipper. Vippene fremstår lengre og fyldigere, og er perfekt for deg med naturlig rette vipper. Vi farger også gjerne vippene under behandlingen og fargen varer oftest flere uker lengre enn kun ved farging uten løft. Behandlingen er skånsom, og varer i 6-8 uker.

Vipper og bryn

Hos oss kan vi farge både vipper og bryn, samt eyebrow shaping med farge, voksing og napping. 

Brud

Til den store bryllupsdagen tilbyr vi alt fra vippeextensions, pedikyr, voksing og alle former for neglpleie. Mange ønsker et diskré, delikat uttrykk til denne dagen, men vi etterkommer selvfølgelig brudens ønske om stil på hender, føtter og vipper. Vi skreddersyr pakker for brud, brudgom og forlovere, så ta kontakt slik at vi sammen kan legge en plan før den store dagen. Vi tilbyr også opplegg for utdrikningslag og brudeforberedelser, i samarbeid med frisørene hos Olimb&Co.

Microblading

Microblading er en form for permanent make-up av bryn. Vi tegner på små hår som fyller inn brynet akkurat slik du ønsker. Vi tegner opp nøye med mål og blir enige om farge og fasong før vi begynner. Microblading utføres med et lite blad bestående av små nåler som brukes manuelt istedenfor en elektrisk nål. Behandling tar 1time og 15 min med både tid for bedøvelse og opptegning.

Kosmetisk tannbleking

Vår tannbleking er skånsom, og gir deg ingen ising hverken under behandlingen eller etterpå. Blekingen tar kun 40 minutter, og gir deg umiddelbart synlig hvitere tenner. Oppnådd resultat vil variere individuelt, og varer i minst 3 måneder. Kosmetisk tannbleking er ikke like sterk som den en tannlege kan utføre, og vil ikke kunne skade tennenes emalje.