What to choose?

Kunstige negler  

Vi tilbyr akryl og gelé i ønsket farge, lengde og fasong. Akryl støpes og tørker på ca. 1 minutt i luft, mens gele er i en mer flytende konsistens og må inn i en UV lampe for å herde. Holdbarheten er like god for begge produkter. Du kan få enkle negler i naturlige farger, glitter, sterke farger, mandelformet, runde, firkantet, lange og korte etter ønske. Vi gjør vårt beste for at du får akkurat de neglene du ønsker deg, samt gi inspirasjon til hvor mye spennende som finnes på markedet. Vi bruker i hovedsak produkter fra Harmony, samt EZ-flow og enkelte andre merker.

Gelish

Gelish er en permanent lakk med varighet i opptil 21 dager. Materialet er en hybridlakk som er en blanding av gele og neglelakk. Denne lakken tørker i UV lampe slik som gele, og lakken er derfor helt tørr i det du forlater salongen. Vi tilbyr alt fra helt blank gelish som gir en fullstendig naturlig look, til svake og sterke farger samt fransk i de fargene du måtte ønske. Har du ønsker for design/dekor imøtekommer viogså dette.
Gelish er like fint på tær som hender. Vi har valgt å bruke Gelish sin hybridlakk ettersom de vinner de fleste blindtester og har absolutt flest farger på markedet, i stedet for andre merker som f.eks. Shellac.

Neglpleie

Om du kun ønsker å pleie hender og føtter tilbyr vi enkel manicure/pedicure hvor vi renser neglene, fjerner neglbånd og polerer neglene samt gir fuktighet.

Spa

Spabehandlingene våre er også for hender og føtter. Her får du manicure/pedicure med vannbad, scrub, fuktighetsmaske, massasje og parafinvoks etter ønske. Parafinvoks anbefales på det sterkeste. De fleste produkter vi bruker er fra TL Spa Design, og parafinvoks fra Clean and Easy.

Voksing

Hos oss kan du vokse alle deler av kroppen. Om det er ansikt, overleppe, bryn, ben, armer, bikini, brazilian eller annet. Vi bruker Clean and Easy Hot wax og Hard wax etter ønske.
Varm voks rulles på med rollerhead eller smøres på med spatel, så dekkes den med strips før fjerning. Denne metoden er rask og effektiv, passer meget godt på armer ben, rygg og mage ettersom den er rask på større områder.
Hardvoks gjøres kun med spatel og på mindre sensitive områder som bikini/brazilian og under armer. Denne voksen stivner på huden så fjernes den ved direkte å dra i voksen.
Hardvoksen får også med seg de mindre hårene som ofte vokser på disse områdene.

Vi har 18 års aldersgrense på Brazilian, og utfører dette kun på kvinner  

Vippe Extensions

Vippe Extensions er forlengelse av hver single vipp man har. Det er en utmerket måte å få perfekte vifteformete vipper på begge øynene, og man slipper mascara. Det tar ca. 90-120 min å legge et fullt sett med vipper, dette kommer noe ann på hvor mange vipper kunden har ettersom hver eneste vipp skal forlenges.
Dette er en behagelig behandling hvor du nesten ikke merker at vippene blir limt på. Man separerer en og en vipp og limer på en syntetisk vipp som følger den naturlige vippens form. Her kan man velge samme lengde kun for å få fylde, eller opptil 1/3 forlengelse av sine egne vipper. Vi tilbyr kun volumvipper, (3D-vipper), der man legger flere tynne vipper for et mer naturlig volum, i stedet for én enkel kunstig vipp. Vi benytter kun syntestiske vipper, og ikke laget av for eksempel mink.

Vippeløft

Vippeløft er en behandling for deg som ønsker å fremheve dine naturlige vipper, men som ikke ønsker de like synlige som med vippeextensions. I denne behandlingen benytter vi en form til å gi vippene et permanent, og skaper en naturlig bøy ut i fra lengden på dine vipper. Vippene fremstår lengre og fyldigere, og er perfekt for deg med naturlig rette vipper. Vi farger også gjerne vippene under behandlingen og fargen varer oftest flere uker lengre enn kun ved farging uten løft. Behandlingen er skånsom, og varer i 6-8 uker.

Vipper og bryn

Hos oss kan vi farge både vipper og bryn, samt eyebrow shaping med farge, voksing og napping. Vi tilbyr også sminkeveilednimg av bryn i etterkant av behanlingen dersom dette er ønskelig.

Brud

Til den store bryllupsdagen tilbyr vi alt fra vippeextensions, pedikyr, voksing og alle former for neglpleie. Mange ønsker et diskré, delikat uttrykk til denne dagen, men vi etterkommer selvfølgelig brudens ønske om stil på hender, føtter og vipper. Vi skreddersyr behandling for brud, brudgom og forlovere, så ta kontakt slik at vi sammen kan legge en plan før den store dagen. Vi imøtekommer også opplegg for utdrikningslag og brudeforberedelser, etter eget ønske.

Permanent Make-up og Microblading

Alle behandlingstider inkluderer tid for både bedøvelse og opptegning. Vi tegner opp nøye med mål og blir enige om farge og fasong før vi begynner. Vi anbefaler en konsultasjon hos vår linergist Kristina i forkant av behandlingen for å være sikker på at behandlingen vil oppfylle dine ønsker og forventninger.

Bryn:
Øyenbryn er en av de mest populære behandlingene innen permanent make-up.
Øyenbryn kan være aktuelt for deg dersom du:
- har områder i øyenbrynet som helt eller delvis mangler hår
- ønsker en annen form eller fasong på øyenbrynene
- har ulik form på høyre og venstre bryn
- ønsker mer synlige og dype bryn

Microblading er en form for permanent make-up av bryn, og utføres med et lite blad bestående av små nåler som brukes manuelt istedenfor en elektrisk nål.

Lepper og lipliner:
Mikropigmentering er en form for permanent make-up som gir deg mer definerte og tydelige lepper. Terapeuten påfører den permanente liplineren ytterst på leppene for å gi dem en mer definert avgrensing mot omgivende hud. I tillegg påføres farge i sirkulære mønstre mer sentralt på leppene for å unngå en klar overgang på selve leppen. Sammen med terapeuten kan du velge mellom ulike farger og pigmenter. Mange ønsker kun å fremheve, og tydeliggjøre, sin egen naturlige leppefarge, og da kan en "Nude effekt" være riktig for deg. Ønsker du en mer markert farge enn den du har fra før kan vi anbefale en "Pomade effekt".
Dersom du primært ønsker å endre eller øke fargen på leppene dine kan en "Fargeboost" være mer egnet. Ved denne behandlingen forsterkes eller endre fargen på leppene dine i sin helhet.

Mikropigmentering og lipliner er ikke en behandling som faktisk gjør leppene dine større, i motsetning til leppeforstørrelse ved Resylane og leppefillere. Behandlingen vil derimot kunne skape en illusjon av fyldigere lepper.

Eyeliner:
Permanent eyeliner gir deg mulgheten til å våkne hver morgen med et mer våkent blikk. Fargepigmentene kan påføres enten på øvre eller nedre øyekant, eller kun mellom vippene, såkalt "Vipperot forsterkning". Du kan velge mellom et stort antall fargepigmenter, ulike stiler og forskjellige tykkelser. Generelt settes pigmentene så nært øyevippene som mulig for å gi et mest mulig naturlig resultat.

Kosmetisk tannbleking

Vår tannbleking er skånsom, og gir deg ingen ising hverken under behandlingen eller etterpå. Blekingen tar kun 40 minutter, og gir deg umiddelbart synlig hvitere tenner. Oppnådd resultat vil variere individuelt, og varer i minst 3 måneder. Kosmetisk tannbleking er ikke like sterk som den en tannlege kan utføre, og vil ikke kunne skade tennenes emalje.