Om oss

Det var en gang to jenter som satt og plundret over hvordan de kunne starte sin egen butikk. Etter mange tanker, ferder og studieopplevelser hadde de nådd et punkt hvor noe nytt måtte skje. Marianne sa til Solveig: "Men hva med en skjønnhetssalong?". De begge lyste opp og skjønte at de hadde funnet sitt kall!

Slik startet skapelsen av S & M. Vi har alltid hatt stor interesse for negler, mote og skjønnhet og kunne ikke tenke oss noe bedre enn å få jobbe med dette hver dag. 15 oktober 2012 troppet vi opp ved ToneLise Akademiet der vi ble møtt av en herlig stab av Norges, og verdens, dyktigste neglteknikere, og ikke minst Tone Lise Forsbergskog som har gitt oss den høyeste neglteknikerutdannelsen i Europa. Fra den dag hadde vi en bratt læringskurve og gleder oss til å dele all vår kunnskap og kreativitet med dere!

Vi har nå utvidet vårt team på S&M med to fantastiske damer. Anniken er en dyktig vippetekniker som setter høye krav til standard på sitt arbeid, og er en selverklært perfeksjonist. Anniken utfører også Gelishbehandlinger. Marianne har tidigere jobbet selvstendig i salong, og vi ønsker henne med glede velkommen inn i et større miljø. Marianne er en ekspert på dekor og tar i mot alle ønsker og utfordringer med et smil. Vi ønsker begge hjertelig velkommen hos S&M, og gleder oss til å vise dere mer av deres kunnskap og arbeider!

Vi ønsker alle nye og ekstisterende kunder velkommen til oss hos S&M!